Благодарим Ви за проявения интерес към PROFIRENT RENT A CAR!
PROFIRENT e търговска марка на „ИВЕРО“ ЕООД, фирма с дългогодишен опит в автомобилния мениджмънт и транспортните услуги.
С цел да предложим една нова услуга на Българския пазар от Професионалисти към Професионалисти, за да направим бизнеса още по-гъвкав и конкурентен, създадохме PROFIRENT RENTACAR, която да предлага краткосрочни и дългосрочни решения на всички, които ползват автомобили от Професионалната гама на лидерите в товарните автомобили: Iveco, Renault, Mercedes, Peugeot, Ford и др.

От създаването ни през 2006 г. и през годините се утвърдихме като коректен и надежден партньор на всички наши клиенти. Гордеем се с всички, с които останахме заедно през годините на сложна икономическа обстановка в България.

Нашата компания се стреми да бъде лидер в областта на товарните и пътнически наеми на автомобили както в краткосрочен, така и в дългосрочен план - резултат от интензивна инвестиционна приграма, високо качество на предлаганите услуги, отлично обучен пресонал, перфектно поддържан автомобилен парк и не на последно място – гъвкава ценова политика. Основната цел на PROFIRENT е перфекното обслужване на нашите клиенти.

Освен с конкурентните си цени, ние особено се гордеем и с:
  • Отлично персонално обслужване;
  •  Изключителното гъвкаво ценообразуване;
  • Специалните групи автомобили (минибусове, пътнически, товарни и хладини).